SPOLCHEMIE na RunCzechu: Podporujeme běh a zdravý životní styl

Spolchemie, významný partner tradičního Mattoni Ústí nad Labem Running Festivalu, s hrdostí oznamuje svou účast na dalším ročníku této významné sportovní události, která se uskuteční již v neděli 22. září. Tento ročník festivalu je pro nás důležitý nejen proto, že závodní trať tradičně povede i naším areálem – což je světový unikát – ale i díky tomu, že se do závodu zapojí rekordní počet našich zaměstnanců a jejich rodin.

Celkem se festivalu zúčastní 78 běžců z naší firmy a jejich rodinných příslušníků. V různé závody se zapojí nejen jednotlivci, ale i naše firemní týmy. Sedm našich běžců se odvážně postaví na start samotného půlmaratonu, který bude vrcholem celého závodního programu.

SPOLCHEMIE vysílá také také dva týmy do štafetového závodu a dva týmy na závod 2Run. Ostatní účastníci se zapojí do dalších kategorií, včetně tradiční rodinné míle a novinkového závodu na 10 kilometrů, který otevírá celý program v 9 hodin ráno.

Těší nás také, že název naší firmy nese i další součást programu – SPOLCHEMIE Český pohár v para cyklistice, který je neodmyslitelnou součástí festivalu a přináší inspiraci nejen sportovcům, ale i všem divákům.

Naše účast na tomto festivalu odráží závazek firmy podporovat komunitní a sportovní aktivity v regionu. Společně se těšíme na neopakovatelnou atmosféru, která závody v Ústí nad Labem vždy provází, a na to, že podpoříme nejen své kolegy, ale i všechny ostatní běžce na trati.

Těšíme se na vaši účast a podporu – ať už budete běžet s námi, nebo nás přijdete povzbudit podél trati!