Naše nejnovější inovace pro udržitelné nátěry dřeva – vodou ředitelné alkydy

CHS-HYDROSPOL® D 871 a CHS-HYDROSPOL® D 872 s vysokým obsahem biosložky

Představujeme nejnovější přírůstky do naší řady výrobků HYDROSPOL®: CHS-HYDROSPOL® D 871 a CHS-HYDROSPOL® D 872. Tyto vodou ředitelné alkydové pryskyřice jsou vyvinuty s ohledem na udržitelnost a pro zlepšení výkonu nátěrových hmot.

Jak CHS-HYDROSPOL® D 871, tak CHS-HYDROSPOL® D 872 obsahuje enzymaticky vyráběnou biosložku, čímž dosahují celkově vysokého obsahu biopodílu. Zároveň však nabízejí vynikající vlastnosti a splňují požadavky na moderní nátěry dřeva. Použití našich alkydových pryskyřic na bázi přírodních látek umožňuje snížit dopad na životní prostředí, aniž by bylo nutné dělat kompromisy v kvalitě.

Vysoký obsah biosložky
CHS-HYDROSPOL® D 871 – přibližně 92 % obsahu biosložky.
CHS-HYDROSPOL® D 872 – přibližně 89 % obsahu biosložky.

Vodou ředitelné disperze
Usilujeme o bezpečnější a udržitelná nátěrová řešení – naše nové alkydové pryskyřice dodáváme ve formě vodou ředitelného disperze, která neobsahuje biocidy. Mají také nízký obsah pevných látek a vysokou viskozitu, což jim zajišťuje vynikající aplikační vlastnosti.
CHS-HYDROSPOL® D 871 – Obsah pevné látky 18 % hm.
CHS-HYDROSPOL® D 872 – Obsah pevné látky 32 % hm.

Rychlá aplikace a vynikající výkon
Výhodou nových alkydových pryskyřic je také zrychlená doba zasychání, což umožňuje rychlou aplikaci a zvyšuje efektivitu. Výsledný nátěr představuje ideální řešení i co se týče výkonu – zvyšuje tvrdost a prodlužuje životnost povrchů.

Navrženo pro nátěry na dřevo, které vydrží
Tyto alkydové pryskyřice jsou přizpůsobeny speciálně pro nátěry na dřevo, aby zvýraznily přirozenou krásu dřeva a zároveň poskytly dlouhotrvající ochranu různých dřevěných povrchů.

Další informace o našich nových produktech a jejich použití získáte zde:

Daniel Kalný, +420 477 162 747, kalny@spolchemie.cz

Pavlína Malá, +420 730 587 677, mala@spolchemie.cz